Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • Strijd om Ajax-band losgebarsten: "Ik denk dat hij wel iet..
  Davy Klaassen en Jol Veltman lijken twee van de kandidaten die voor het komende seizoen in aanmerking komen voor de aanvoerdersband van Ajax. Door
 • Ajax houdt El Azzouzi rest van seizoen aan de kant
  Zakaria El Azzouzi speelt dit seizoen geen wedstrijden meer voor Ajax. Dat heeft de Amsterdamse club besloten, naar aanleiding van het veelbesproken incident met een politieagente. El Azzouzi wordt niet op straat gezet door de landskampioen, maar krijgt wel een 'officile waarschuwing'. Daarnaast moet hij een externe cursus conflictbeheersing volgen en heeft hij de, contractueel, hoogst mogelijke boete gekregen.
 • PSV en Ajax orinteren zich op versterking
  PSV en Ajax orinteren zich op versterking | NOS
 • 'Reclame voor de eredivisie'
  De enerverende topper tussen PSV en Ajax van zondagmiddag komt uiteraard uitgebreid aan bod in de sportkolommen deze maandag. De kranten zijn het er aardig over eens dat het een aantrekkelijk duel was met een beter PSV, maar een efficint Ajax.
 • Milik in zijn nopjes bij Ajax
  Voor Ajax was 2014 een heuglijk jaar. Voor het eerst in de historie acteren vier elftallen op het hoogste niveau. Om de balans op te maken blikken we met vier betrokkenen terug. In aflevering 3 is het de beurt aan Arek Milik, spits van Ajax 1. ,,De tweede helft van 2014 is perfect verlopen.?
 • Feiten & Weetjes Ajax - Feyenoord
  Ajax neemt het zondag vanaf 12:30 uur in de Amsterdam ArenA op tegen Feyenoord. In aanloop naar de Klassieker zet Ajax.nl een elftal feiten en weetjes over deze clubs en hun spelers op een rij.
 • Ruwe Ajax-diamant: 'Ben niet n keer in de n-tegen-n ..
  Ruwe Ajax-diamant: 'Ben niet n keer in de n-tegen-n met Arias geweest' - Voetbalprimeur.nl
 • Programma Ajax-jeugdteams
  Dit weekend worden er weer wedstrijden gespeeld door de Ajax-jeugd. Er zijn zes teams die dit weekend op de Toekomst in actie zullen komen en drie teams die op bezoek gaan bij een andere vereniging. Er staat n mini-topper op het programma die gespeeld wordt door Ajax C1. Zij spelen thuis tegen PSV.
 • Ajax schorst verdachte A-speler voor rest van het seizoen
  Ajax heeft de A-junior die verdacht wordt van mishandeling van een agente in burger voor de rest van het seizoen geschorst. De twee andere bij het incident betrokken spelers, die niet meer verdacht worden, mogen ook nog een maand niet deelnemen aan wedstrijden.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal