Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • Roda toont veerkracht bij Jong Ajax na dramatisch kwartier
  Roda JC heeft vanavond op het nippertje een punt overgehouden aan het uitduel met Jong Ajax. De formatie uit Kerkrade keek na een kwartier aan tegen ...
 • Afscheid Daley Blind bij Klassieker
  Ajax neemt zondag 25 januari officieel afscheid van Daley Blind. De 24-jarige middenvelder van Manchester United wordt in de rust van Ajax - Feyenoord op het veld bedankt voor zijn jaren bij Ajax. De 25-voudig international werd vier keer kampioen met Ajax.
 • Korte maar pittige sessie voor Ajax 1
  Ajax werkte dinsdagmiddag een korte maar pittige training af. Tijdens deze sessie lag de nadruk vooral op de duels. Opnieuw was er een nieuw gezicht te ontdekken op het trainingsveld: jeugdspeler Mauro Savastano deed voor het eerst mee met de A-selectie.
 • Ajax haalt gelouterde krachten
  Ajax versterkt zich komend seizoen met n of meerdere gelouterde krachten op het middenveld of in de aanval. "Ik vind dat we een ervaren man moeten binnenhalen?, zegt Frank de Boer, die een belangrijke stem heeft in het aankoopbeleid. "Nee, of we ons voor de Champions League plaatsen maakt niet uit. Er worden sowieso spelers aangetrokken?, antwoordt hij desgevraagd.
 • Cruijff accepteerde Ajax-intentie niet: "Bara was meer da..
  Cruijff accepteerde Ajax-intentie niet: "Bara was meer dan een club" - Voetbalprimeur.nl
 • Ajax sluit trainingskamp af met zege
  Ajax heeft het trainingskamp in Qatar afgesloten met een 2-0-zege op Schalke 04. Arek Milik en Anwar El Ghazi maakten in het stadion van de Qatar Sports Club de treffers. ,,We hebben gedomineerd tegen een heel defensief Schalke , aldus De Boer, die wel Jol Veltman geblesseerd uit zag vallen.
 • Ajax is thuis FC Twente de baas
  Ajax is thuis FC Twente de baas | NOS
 • Feyenoord met vertrouwen naar Ajax: ''Ze zijn kwetsbaar'' ..
  Het is bijna tien jaar geleden dat Dirk Kuyt en Salomon Kalou Feyenoord een 1-2 zege bezorgden op aartsrivaal Ajax in het hol van de...
 • Ajax komt met de bibbers vrij tegen FC Groningen
  Ajax komt met de bibbers vrij tegen FC Groningen | NOS
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal