Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • 'Sinkgraven is hard nodig'
  Ajax versterkte zich afgelopen vrijdag met Daley Sinkgraven en dat lijkt tevens de laatste aankoop te worden voor de Amsterdammers, in deze transferperiode. "Op dit moment denk ik dat wij klaar zijn", zei Ajax-trainer Frank de Boer voor aanvang van het duel met Vitesse.
 • Probleemspits voor Ajax: "Pain in the ass spits, maar wel ..
  Richairo Zivkovic ligt zwaar onder vuur bij Ajax nu hij voor de tweede keer in korte tijd uit de selectie gezet is bij Oranje onder-19. Kees Vlietstra, korfbalbondscoach, vindt echter dat het talent gekoesterd moet worden. ..
 • 'Routine kopen is voor Ajax het moeilijkste wat er is'
  Komt Ajax wel ervaring tekort? Johan Cruijff vraagt het zich af. In zijn wekelijkse column in De ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • Kishna doet denken aan Sulejmani: "Bij Ajax aan zijn lot o..
  Kishna doet denken aan Sulejmani: "Bij Ajax aan zijn lot overgelaten" - Voetbalprimeur.nl
 • 'Ajax moet anders voor de dag komen'
  Ajax begon de achtste finale van de Europa League met een 1-0 nederlaag bij Dnipro. Volgens de ochtendkranten zullen de Ajacieden in de return beter voor de dag moeten komen om kans te maken op een Europees vervolg.
 • 'Reclame voor de eredivisie'
  De enerverende topper tussen PSV en Ajax van zondagmiddag komt uiteraard uitgebreid aan bod in de sportkolommen deze maandag. De kranten zijn het er aardig over eens dat het een aantrekkelijk duel was met een beter PSV, maar een efficint Ajax.
 • Terechte zege Ajax A1 op Heerenveen
  Ajax A1 heeft revanche genomen voor de thuisnederlaag tegen Heerenveen A1 eerder dit seizoen. Nadat de Friezen twee maanden geleden nog met 0-3 te sterk waren, bleven de punten dit keer in Amsterdam. Dankzij doelpunten van Ashraf El Mahdioui en Adham El Idrissi werd het 2-1, al bleef het onnodig lang spannend op een koud en nat sportpark De Toekomst.
 • Ajax D1 nog geen kampioen
  Ajax D1 heeft een mogelijk kampioenschap dinsdag in de laatste seconden uit handen gegeven. De D-pupillen van coach Dave Vos gingen op bezoek bij Vitesse met 4-3 onderuit. De D1 had aan een gelijkspel genoeg om nummer 2 Vitesse definitief achter zich te laten. Ver in de extra tijd maakte Vitesse de winnende treffer. Daardoor is een eventuele titel nu uitgesteld.
 • Fischer richt zich bij Ajax op linksbuitenpositie
  Viktor Fischer (21) gaat dit seizoen in eerste instantie voor een basisplaats als linksbuiten van Ajax. Al is fit blijven voor hem het belangrijkste.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal