Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • De sterspelers van Southampton had Ajax ook ooit kunnen ko..
  Dick Sintenie en Jop van Kempen zijn de Ajaxverslaggevers van Het Parool. Zij schrijven om beurten deze column, die op woensdag verschijnt. Deze week: ...
 • Burgemeester dreigt met sluiten van supporterscaf na rell..
  Burgemeester Rob van Gijzel van Eindhoven wil het caf van de harde kern van PSV sluiten tijdens risicowedstrijden. Dat zei de burgemeester dinsdag in de gemeenteraad naar aanleiding van de rellen na afloop van de wedstrijd tussen PSV en Ajax. ..
 • Documentaire Ajax-historie op Fox
  Fox Sports Eredivisie zendt woensdag 21 januari (19:30 uur) voor het eerst de documentaire ?Ajax, ons dierbaar rood en wit? uit. De docu over het bijna 115-jarige bestaan van Ajax is gemaakt door Ajax TV en Menno Pot en duurt in totaal 55 minuten. Er komen veel prominente Ajacieden aan het woord, onder wie Johan Cruijff, Marco van Basten en Dennis Bergkamp.
 • Ajax-aanvaller werkt zich ook op vrije dag in het zweet
  Anwar El Ghazi is niet lui aangelegd, zoveel wordt wel duidelijk door zijn trainingsarbeid. De aanvaller van Ajax had vandaag een vrije dag, toch stond hij gewoon op het trainingsveld. ..
 • 'Schandalige' prestatie van Ajax
  "Dit is schandalig, tekenend voor ons seizoen." Ajax-aanvoerder Nicolai Boilesen liet er na afloop van het verlies bij nummer laatst FC Dordrecht (2-1) geen gras overgroeien.
 • Ajax is na Cruijffs revolutie verder weggeraakt van Ajax
  Ajax lag in voorgaande jaren nooit zo wakker van een achterstand op de koploper. Het kwam toch altijd ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • Mister Ajax wil verdediger erbij
  Mister Ajax Sjaak Swart juicht het toe dat directeur voetbalzaken Marc Overmars in samenspraak met de andere directieleden en de rvc zijn portemonnee wil trekken om zich deze transferperiode toch nog te versterken. ?Dat is een goede ontwikkeling?, vindt de voormalige rechtsbuiten. ?De toekomst ziet er fantastisch uit, maar bij Ajax krijg je nimmer de tijd om een elftal op te bouwen. Ajax moet altijd tot het laatst meedoen om het kampioenschap.?
 • Dordrecht bezorgt Ajax dramatisch competitieslot
  Voor Ajax eindigt het teleurstellende seizoen dramatisch. Ook bij hekkensluiter FC Dordrecht kon de ploeg van trainer Frank de Boer niet imponeren.
 • Simpele zege Ajax Vrouwen op Leuven
  De Ajax Vrouwen hebben zaterdagavond in de BeNeLeague een eenvoudige zege behaald op Oud-Heverlee Leuven. Op de Toekomst won de ploeg van trainer Ed Engelkes met 3-0 dankzij twee goals van Desiree van Lunteren en een van Anouk Hoogendijk.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal