Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • Nachtmerries Feyenoord en Ajax kruisen elkaar: "Je moet oo..
  Waar Feyenoord al vijf keer op rij niet tot scoren kwam vanaf de penaltystip, pakte Ajax-doelman Jasper Cillessen nog nooit in zijn profloopbaan een strafschop. De Klassieker van komende zondag wordt nu dan ook al omgedoopt tot de 'penaltyflopper' van het jaar. ..
 • Kishna: 'Over 20 jaar ben ik een quizvraag'
  De 4-2 van Ricardo Kishna tegen FC Twente betekende de 5000e Ajax-treffer in de Nederlandse competitie. Geen enkele andere club trof zo vaak doel. Het doelpunt van Kishna gaf Ajax de zekerheid van de zwaarbevochten zege.
 • PSV kijkt zaterdag in leunstoel naar Heracles-Ajax
  PSV kijkt zaterdag in leunstoel naar Heracles-Ajax | NOS
 • LIVE Extra Milik goudhaantje Ajax
  Ajax heeft zich donderdagavond geplaatst voor de achtste finales van de Europa League. De Amsterdammers wonnen in Polen eenvoudig met 0-3.
 • Fenomeen clubliefde inspiratiebron voor toneelstuk over Aj..
  Vanavond gaat Ajax, mijn club van Theatergroep Toetssteen in premire, over clubliefde en Andy van der Meijde. En is dat de Champions Leaguebeker van ...
 • Slechte generale voor Legia Warschau
  In de aanloop naar de confrontatie met Ajax in de Europa League heeft Legia Warschau een gevoelige tik gekregen. De lijstaanvoerder van de Poolse competitie verloor op eigen veld van Jagiellonia Bialystok met 1-3.
 • Ajax rest van seizoen zonder Klaassen
  Davy Klaassen komt de rest van het seizoen niet meer in actie voor Ajax. De middenvelder is donderdag succesvol geopeerd aan zijn buikwand en mist daardoor de laatste twee duels van de Amsterdammers.
 • Fischer richt zich bij Ajax op linksbuitenpositie
  Viktor Fischer (21) gaat dit seizoen in eerste instantie voor een basisplaats als linksbuiten van Ajax. Al is fit blijven voor hem het belangrijkste.
 • Ajax haalt gelouterde krachten
  Ajax versterkt zich komend seizoen met n of meerdere gelouterde krachten op het middenveld of in de aanval. "Ik vind dat we een ervaren man moeten binnenhalen?, zegt Frank de Boer, die een belangrijke stem heeft in het aankoopbeleid. "Nee, of we ons voor de Champions League plaatsen maakt niet uit. Er worden sowieso spelers aangetrokken?, antwoordt hij desgevraagd.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal