Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • Arbiter Nijhuis fluit Ajax - Feyenoord
  Scheidsrechter Bas Nijhuis leidt zondag de topper in de eredivisie tussen Ajax en Feyenoord. Dat heeft de KNVB dinsdag bekendgemaakt.
 • Feiten & Weetjes Ajax - FC Groningen
  Ajax neemt het vrijdag vanaf 20:00 uur in de ArenA op tegen FC Groningen. In aanloop naar het competitieduel zet Ajax.nl een elftal feiten en weetjes over deze clubs en hun spelers op een rij.
 • Cor van der Gijp: 'Tempo van Ajax hou ik nog bij'
  ROTTERDAM/AMSTERDAM ? Oud-Feyenoorder Cor van der Gijp heeft goede hoop op een revanche van de Rotterdammers op Ajax, aanstaande zondag in de Amsterdam Arena.
 • TWEET: Feyenoord-captain ontvangt schoenen voor Ajax-uit
  Jordy Clasie is helemaal klaar voor het topduel met Ajax.
 • Ajax merkte niets van mogelijke matchfixing
  Ajax heeft niet gemerkt dat het er Willem II op 17 oktober 2009 veel aan was gelegen om met meer dan drie doelpunten verschil in de ArenA te verliezen.
 • Ajax kan op 'knokploeg' uit Rotterdam rekenen: "Verwacht h..
  Ajax kan op 'knokploeg' uit Rotterdam rekenen: "Verwacht het onverwachte" - Voetbalprimeur.nl
 • Knop is om bij Zivkovic
  Richairo Zivkovic kende een pittige start bij Ajax. Waar de 18-jarige spits in zijn eerste seizoen in Amsterdam meteen wilde schitteren in het eerste, besloot de staf hem te laten rijpen bij Jong Ajax. Even slikken, maar inmiddels lijkt de weg naar boven ingezet. 'Uiteindelijk wist ik: ik moet harder mijn best doen en minder klagen.'
 • Ajax met benauwde zege langs FC Groningen
  Ajax is met weinig overtuiging aan de tweede helft van de competitie begonnen. De club uit de hoofdstad boekte vrijdag voor een af en toe morrend ...
 • Ajax kijkt uit naar Feyenoord
  Wie Ajax in de tweede helft zag voetballen tegen FC Groningen (2-0), die snapt waarschijnlijk niet meteen waarom. Maar toch denkt trainer Frank de Boer dat zijn elftal klaar is voor de Amsterdamse versie van de klassieker volgende week tegen Feyenoord.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal