Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Gesponsorde links
Gerelateerd
 • Johan Cruijff Schaal in volle Arena
  De wedstrijd om de Johan Cruijff Schaal wordt zondag gespeeld in een volle Amsterdam Arena. Het stadion is met 50.000 toeschouwers zo als goed als ...
 • Keepersstrijd Ajax: 'Cillessen wint van Vermeer'
  Jasper Cillessen moet komend seizoen eerste doelman worden van Ajax. Dat is de uitkomst van een betrouwbare peiling onder honderden lezers van Ajax.blog.nl.
 • Staf ADO geeft Smolarek tijd
  ADO Den Haag-aanvaller Ebi Smolarek, die eerder deze maand plotseling zijn vader Wlodi Smolarek op 54-jarige leeftijd verloor, zit mogelijk weer bij de selectie voor het duel tegen Ajax. De technische staf wil de rentree van de Poolse aanvaller evenwel niet overhaasten gezien de emotionele tijd die hij doormaakt.
 • Douglas heeft geen interesse in Ajax
  S
 • Poulsen: "Als AZ deden we niet onder voor Ajax"
  De kans is klein dat Simon Poulsen na de zomer in een Ajax-shirt voetbalt. De Deense EK-ganger lijkt maar weinig te voelen voor een overstap naar de landskampioen uit Amsterdam.
 • Ajax: De Boer contract voor het leven
  Ajax: De Boer contract voor het leven - Sport Algemeen - Sport - bndestem
 • Ajax wil door met Sulejmani
  Miralem Sulejmani (23) kan binnenkort van Ajax een uitnodiging verwachten om te praten over contractverlening. "Miki heeft een verbintenis tot de zomer van 2013 en doet het prima. Hij is een van de spelers met veel scorend vermogen. We willen graag met hem door?, zegt technisch directeur ad interim Danny Blind. "Volgende maand hoop ik te horen hoe hij zijn toekomst ziet.?
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal