Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • Ajax op weg naar Polen
  Ajax stapt deze woensdag rond het middaguur in het vliegtuig richting Polen voor de return tegen Legia Warschau. Na de 1-0 zege in de ArenA strijdt Ajax voor een plaats in de achtste finales van de UEFA Europa League. De wedstrijd begint donderdag om 19:00 uur in de Poolse hoofdstad Warschau.
 • Kuipers fluit Ajax - NAC Breda
  Bjrn Kuipers is dinsdag door de KNVB aangesteld als scheidsrechter voor het competitieduel Ajax - NAC Breda. Kuipers floot Ajax dit seizoen drie keer eerder in de thuisduels met PSV en Willem II en de uitwedstrijd tegen GA Eagles.
 • Ajax derde op Jany van der Veen toernooi
  Ajax E1 is als derde geindigd op het eigen Jany van der Veen toernooi. In de wedstrijd om het brons werd Club Brugge met liefst 5-0 verslagen. De eindzege ging naar het Belgische KRC Genk dat in de finale met 4-1 te sterk was voor PSV.
 • Van Boekel fluit FC Utrecht - Ajax
  Pol van Boekel is zondag de scheidsrechter bij het competitieduel FC Utrecht - Ajax. De leidsman wordt in de Domstad bijgestaan door zijn assistent-scheidsrechters Dave Goossens en Peter Janson. Jeroen Sanders fungeert vanaf 12:30 uur als vierde official.
 • Zelfs Britse degradatiekandidaten verdienen meer dan Ajax ..
  Zaterdag, tijd voor Engels voetbal. Wie dit weekend Liverpool of Arsenal in actie ziet - of zelfs, pak ?m beet, Aston Villa - ziet clubs die onwaarschijnlijk veel meer verdienen dan Nederlandse?
 • Ajax beleefde 'gefixt' duel met Willem II niet anders
  Ajax heeft niet gemerkt dat het er Willem II op 17 oktober 2009 veel aan was gelegen om met meer dan drie ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • Ajax heeft oogje op City-speler
  Ajax heeft volgens de Schotse tabloids zijn oog laten vallen op Jason Denayer. De Belgische centrumverdediger, die ook op de vleugel uit de voeten kan,...
 • 'Dit is het slechtste Ajax ooit'
  De enige echte Klassieker komt er weer aan. Ajax en Feyenoord staan zondag voor de 177ste keer tegenover ..., lees meer op Kanaal Sportwereld
 • Duitse bouwonderneming claimt schuld Dnjepr bij Ajax
  Het is de vraag of Dnjepr volgende week donderdag in de ArenA wordt gevolgd door fans. De Duitse bouwonderneming Hochtief heeft bij Ajax namelijk beslag gelegd op alle mogelijke inkomsten voor Dnjepr in Amsterdam. Het betreft het geld dat Dnjepr aan Ajax betaalt voor de kaarten die worden afgenomen voor de return in de Europa League.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal