Oud Ajax Spelers


ajax.startsignaal.nl


Maak startpagina | Voeg toe aan favorieten


Gesponsorde links
Oud Ajax Spelers
Ajax
Lucky ajax - ajax.nl. als nieuw onderdeel van het verenigingsleven werd in 1993 lucky ajax opgericht. dit selecte gezelschap bestaat uit oud-spelers, die over het algemeen meer dan honderd wedstrijden in het eerste elftal hebben gespeeld. de naam ‘lucky ajax’ is heel bewust gekozen, met een knipoog naar de term die de pers in de loop der jaren zo vaak gebruikte. eens in het jaar komen de leden van lucky ajax bijeen voor een groot diner-dansant en ook staan er ieder jaar diverse uitjes op het programma. gevoetbald wordt er ook nog. jaarlijks spelen de oud-ajacieden zo’n twintig wedstrijden.
http://www.ajax.nl/web/show/id=1654107/langid=43

Ajax1
Cruijff tevreden over oud-spelers bij ajax | ajax1.nl | de site met het laatste ajax nieuws, foto's, video's, columns, twitter, hyves, facebook en archief. johan cruijff is zeer tevreden over de oud-spelers van ajax die nu werkzaam zijn bij de club. "ik ben ontzettend trots als ik nu zie hoe vooral dennis bergkamp, frank de boer, wim jonk en marc overmars bezig zijn om ajax weer van onderaf op te bouwen," schrijft cruijff in ...
http://ajax1.nl/archief/cruijff-tevreden-over-oud-spelers-bij-ajax

Ajaxshowtime
Cruijff trots op oud-spelers - ajax showtime
http://www.ajaxshowtime.com/bijzaken-en-geruchten/64333/cruijff-trots-op-oud-spelers.html

Degoeieouwetijd
Ajax-homepage "de goeie ouwe tijd.nl"
http://www.degoeieouwetijd.nl

Goal
Cruijff trots op oud-spelers van ajax - goal.com
http://www.goal.com/nl/news/213/eredivisie/2012/08/20/3318695/cruijff-trots-op-oud-spelers-van-ajax

Vi
Voetbal international - ajax wil oud-spelers witschge en perez als jeugdtrainers. ajax is in gesprek met richard witschge (42) en kenneth perez (37) over een functie als jeugdtrainer. de twee oud-spelers zijn benaderd door hoofd opleidingen wim jonk.
http://www.vi.nl/nieuws/223926/Ajax-wil-oudspelers-Witschge-en-Perez-als-jeugdtrainers.htm

Zoekenvindalles
Ajax spelers lijst met informatie beroemde voetballers. ajax spelers en oud-spelers. een overzicht van de meeste beroemde en bekende voetballers en oud-spelers van ajax vindt u op zoekenvindalles.nl
http://www.zoekenvindalles.nl/topics/Ajax-Spelers-en-Oud-Spelers-Informatie-Lijst/1387

Gerelateerd
 • Ajax oefent tegen Manchester United
  Ajax Cape Town werkt op zaterdag 21 juli een vriendschappelijke wedstrijd af tegen Manchester United.
 • FC Twente - Ajax Stream
  FC Twente - Ajax Stream Wil je de eventuele kampioenswedstrijd en de topper tussen FC Twente en Ajax via een livestream bekijken? Dat kan want we streamen de gehele wedstrijd gratis uit in samenwerking met Eredivisielive...
 • EK-watcher Tobiasen: 'Denen kunnen zich goed opladen'
  In de EK-watcher geven diverse betrokkenen hun mening over de kansen van Oranje in Polen en Oekrane en doen zij uit de doeken hoe en waar zij het toernooi beleven.
 • Rutte in laatste persconferentie van 2011 over crisis, Tur..
  Premier Rutte heeft zojuist zijn laatste persconferentie over de ministerraad van 2011 gegeven. De Kamer gaat nu met kerstreces en is in januari terug. Over aanstaande bezuinigingen wilde Rutte zich niet uitlaten. Vanzelfsprekend was de schuldencrisis in Europa weer?
 • Heracles huurt Castillion van Ajax
  Heracles Almelo heeft Geoffrey Castillion maandag voor komend seizoen op huurbasis overgenomen van Ajax. De 21-jarige spits komt niet voor in de ...
 • Israel fileert Ajax, Kishna een 4.5
  "Het spel was te slap en voetballend zag het er niet goed uit. En dan druk ik me nog zacht uit", aldus Rinus Israel over het optreden van Ajax bij ADO Den Haag (1-1).
 • Aanmelden bussen PSG - Ajax
  Aanmelden bussen Paris Saint-Germain - Ajax
 • Cricketers Ajax rommelen zich naar winst
  Altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit Haarlem en omstreken? Lees Haarlems Dagblad.
 • Ajax akkoord met Christian Poulsen
  Ajax heeft een akkoord bereikt met Christian Bager Poulsen. De 32-jarige Deen is afkomstig van het Franse Evian Thonon Gaillard FC. De verdedigende middenvelder moet nog wel medisch worden gekeurd.
Alfabet
A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9
Menu
7 vermeldingen
Privacybeleid Startsignaal